Lånesidor på Internet – Byt länkar

January 17, 2009 Av  

När man söker på Google efter sökord som har med lån och låna pengar att göra så kommer det upp flera miljoner lånesidor. För att hamna högt upp i sökmotorerna på olika sökord inom lån på MSN, Yahoo, AltaVista och Google så krävs det bra innehåll och bra länkbyten med andra relaterade lånesidor. Det som räknas mest är innehållet samt hur ofta en webbplats uppdateras med ny information. Men att byta länkar med andra kvalitetssidor inom samma kategori är nästan minst lika viktigt. Denna webbplatsen (pengarbanken.se) har gjort flera bra länkbyten med andra lånesidor på Internet och har därför belönats av sökmotorerna genom att hamna högre upp på vissa sökord.

Nu söker vi efter andra som skulle vara intresserad av att byta länkar med oss. Dem sidorna som skulle vara villiga att göra detta måste ha något samband inom kategorin lån. Alltså vi vill inte byta länkar med en webbsida som exempelvis ha innehåll om spel. Vi söker endast sidor som har med lån, låna pengar, bank, smslån, bostadslån, billån, privatlån, pengar samt andra relaterade ord. Skulle du vara intresserad av ett 3-vägsbyte så går detta även att ordna. Vi har 11 domäner till, varav 4 av dessa har innehåll om pengar. Dem webbsidorna som vi bytt länkar med idag hamnar under pengar sidor men vi har även gjort byten i våra artiklar som vi postar med jämna mellanrum.

Är du intresserad så kan du kontakta Pierre på pierre_klaesson(at)hotmail.com, byt ut (at) mot @. Vi är intresserade av alla möjliga slags byten som artikelbyten, vanliga länkbyten och 3-vägsbyten inom länkar.

Kommentarer

Kommentarerna är stängda