Låna till bil

October 1, 2008 Av  

Låna pengar till en ny bil som du ska köpa av en bilhandlare eller begangnad. Idag finns det flera olika banker som erbjuder dig att låna pengar till bil, men bankerna har olika räntor och avgifter på ditt billån. För att hitta en bra bank som erbjuder ett bra lån så skadar det inte att jämföra lån innan du ansöker om det. Du kan genom att jämföra spara massor med pengar som du kan ha över om exempelvis din bil skulle gå sönder.


Låna till bil utan säkerhet men till en högre ränta av banken

Banker som erbjuder billån erbjuder dig oftast lån utan säkerhet, detta är för att bilar inte har något stabilt värde, köper du en ny bil så kan den vara värd 30.000 – 70.000 kronor mindre dagen efter. Och detta gör att bankerna inte vill ta din bil som säkerhet om du inte skulle kunna betala tillbaka ditt billån.

Låna med bilen som säkerhet

Det finns en bank som erbjuder dig att låna pengar till en bil med säkerhet, denna lånegivaren heter MyMoney och är ett svenskt låneföretag. Dem har vissa ansökningskrav för att du ska få låna pengar till en bil av dem, uppfyller du dessa kraven så ska det inte vara några problem att låna pengar till en bil.

Kommentarer

Kommentarerna är stängda