SMSlån – Jämför räntor

SMSlån bildLåna pengar snabbt genom att ta ett SMSlån, du ansöker precis så som det låter, genom att skicka ett SMS till en bank som erbjuder SMSlån. Att låna pengar genom att skicka ett SMS har på senare år blivit mycket populärt, detta för att det går snabbt att göra. Du kan låna mellan 1000-3000 kronor genom ett SMSlån. Pengarna som du lånar kommer vanligtvis att komma in på ditt konto redan efter 10-20 minuter, i vissa fall kan det dröja upp till 24 timmar innan pengarna kommer in på ditt konto.

Ansök om snabblån genom ett SMSlån

SMSlån är absolut det snabbaste sättet för en privatperson att få in pengar på sitt konto. Dock så har detta lånet en del nackdelar, du måste betala tillbaka lånet inom 30 dagar efter du fått SMSlånet. Räntan för ett SMSlån är mycket dyrare än exempelvis ett privatlån, du måste betala både en avgift samt ränta på den summa pengar som du har lånat. Att jämföra olika SMSlån från olika företag är att föredra då du kan tjäna flera hundra kronor på detta. En del företag som erbjuder denna typen av lån har endast en avgift som dem tar ut samt så har vissa låneföretag en extra ansökningsavgift som dem tar ut. Denna ansökningsavgiften ligger mellan 0-50 kronor. Maxtaket för ett SMSlån är att låna 3000 kronor, mer än så går det inte att låna av dem olika lånegivarna.

Exempel: Låna 1000 kronor i 30 dagar kostar mellan 250- 500 kronor, så efter 30 dagar ska du betala mellan 1250-1500 kronor + ansökningsavgift (om företaget har denna avgiften).

Jämför avgifterna samt räntorna för ett SMSlån

Mobillån – Låna mellan 2000 – 3000 kronor.

Folkia – Mikrolån – Låna mellan 1000 – 3000 kronor.

Kredit 365 – Mikrolån – Låna 1000 – 3000 kronor.

Kundfinans – Låna mellan 2000 – 3000 kronor.

SMSlån är en växande bransch där mängder med olika kreditbolag erbjuder snabba lån till förmånliga villkor. Se fler SMSlån på Sverigekredit.se där du kan jämföra lånegivare och deras villkor. Där kan du även läsa recensioner om alla lånegivare så att du vet vad det är för företag du lånar av och vad som gäller innan du lämnar in din ansökan.