Hur smart är igentligen SMSlån?

December 3, 2008 Av  

Att folk låna pengar genom att ta ett SMSlån vet alla, men hur smart är det igentligen? Dem som gör detta har redan ont om pengar då dem ansöker om lån.  Skulle dem har mer pengar nästkommande månad om dem inte har det nu? Skulle inte tro det, isåfall enbart sin lön från jobbet.  Att låna pengar genom ett SMSlån är ett tecken på desperation efter pengar, dem måste helt enkelt ha fram snabba pengar direkt.

Dem som ansöker om ett SMSlån eller mobillån som det även kan kallas är personer mellan åldrarna 18-25 år. Dem ansöker oftast flera gånger på ett år, om och om igen. Dem är lyckliga för stunden när dem väl får in pengarna på sitt konto, men 30 dagar senare då dem måste batala tillbaka sitt lån är det inte lika kul.
Genom ett SMSlån kan man låna mellan 1000-3000 kronor. Lånar man det högsta beloppet (3000 kronor) så blir det en billigare ränta än om man skulle låna 1000 kronor. Men räntan är fortfarande skyhög på denna typen av lån!

Så tycker du att ett SMSlån är smart eller osmart? Skulle det inte vara bättre att ansöka om ett privatlån istället då räntan är mycket lägre?


Lås mer om SMSlån genom weblån på tidigare artiklar som är skrivna på pengarbanken.

Kommentarer

Kommentarerna är stängda