Är det lika vanligt med sms lån idag?

April 27, 2009 Av  

I början av 2006 när sms lån bröt ut i Sverige skrevs det en massa negativa saker i tidningar som skakade många läsare. Idag har det svalnat av lite, kanske för att folk börja inse att det än dyra avgifter att låna pengar på detta sättet? Dem som idag behöver snabba pengar kanske kan hålla sig ett par dagar extra genom att gå och ansöka om ett privatlån hos en vanlig bank?

Att låna 1000-, 2000- eller 3000 kronor och betala en totalkostnad på 300-500 kronor är det inte många som gör idag. Nu när finnanskrisen vilar över i stort sett hela världen så är folk lite mer försiktiga med vad dem spendera sina pengar på. Så därav lånar inte så många pengar i dessa tider. Att låna pengar genom att ansöka om ett sms lån är både dyrare samt sämre återbetalningstid ( 30 dagar) till skillnad mot ett privatlån eller vilket annat lån som helst.

Om man går till exempelvis Handelsbanken för att ansöka om ett lån så kan man få väldigt låg ränta på ett lån idag. Beroende på om det är ett privatlån, bostadslån eller billån så varigerar räntan väldigt mycket, detta är för att banken vill ha en försäkring på det du ska köpa för dina lånade pengar. Ska du köpa ett hus i Sverige så kan du komma ner till en riktigt låg ränta från 1,95%- 4,15%.

Kommentarer

Kommentarerna är stängda