Om PengarBanken

Vi på PengarBanken.se driver denna webbsidan för att hjälpa privatpersoner att hitta rätt lån till lägsta möjliga ränta. Med denna tjänsten hittar personer i hela Sverige den bästa räntan för just deras lån och spara då pengar på att jämföra deras lån här innan dem ansöker om att låna pengar.
Vi listar alla dem främsta bankerna så att privatpersoner kan se med egna ögon vilken bank dem först ska ansöka om att få låna pengar hos.
Då alla dem olika låneföretagen vi jämför räntorna, avgifterna och dem olika lånen ändra sitt innehåll på sina webbsidor så kan vi inte garantera att alla uppgifterna som är listade på PengarBanken.se är korrekta.


Olika banker som vi jämför räntorna mellan

Vi jämför dem olika räntorna på hur mycket man ska låna, antal år och vilken typ av lån som du ska ta för det du ska låna pengar till. Dem bankerna som vi jämför är följande; SEB, Swedbank, Citibank, ICA Banken, Ikanobanken, Svea Ekonomi, Green Credit, Bluestep, Folkia, Kredit365, Kundfinans, Meddelandelån, Lendo, Loan24 och Freedom Finance. Så innan du ansöker om att låna pengar, jämför och få en bra ränta och spara pengar.

Kontakta

Vill du komma i kontakt med pengarbanken så kan du kontakta Philip på philip_klaesson (at) hotmail.com . Se andra pengar sidor som vi gärna besöker.