Loanland – Låna pengar av varandra

September 10, 2008 Av  

Loanland.se är en relativt ny tjänst på Internet där du som privatperson kan låna ut pengar till andra personer och företag. Tjänsten fungerar som så att dem privatpersonerna som har pengar över och vill få lite avkastning på sin pengar kan låna ut dem till andra privatpersoner eller företag som behöver pengar.
Så på Loanland behöver du inte gå till en bank om du behöver låna pengar, det räcker att skapa ett medlemskonto som är gratis och sedan kan du därigenom välja om du vill låna ut pengar eller låna pengar av andra. Låna pengar av varandra — Loanland.se

Låna pengar på Loanland

Efter att du har skapat ett konto på Loanland.se kan du välja hur mycket du behöver låna sedan blir det budgivning mellan alla som vill låna ut pengar till dig. Du kan välja mellan två typer av lån, mikrolån och standardlån.
Ska du låna ett mindre belopp så väljer du mikrolån som du kan låna mellan 1000-3000 kronor. Behöver du låna ett större belopp så väljer du standardlån där du kan låna upp till 250 000 kronor.

Låna ut pengar genom Loanland

Har du pengar över så kan du tjäna pengar på att låna ut dem till andra personer och företag. Du kan låna ut 1000-250 000 kronor av dina egna pengar. Hur mycket pengar du kommer att tjäna beror på vilken ränta du är villig att låna ut dina pengar till. Då det är budgivning mellan alla lånegivare så blir räntan mindre och mindre ju mer som vill låna ut pengar till den som vill låna.

Budgivning på Loanland

Tack vare att det är budgivning på Loanland.se så fungerar denna tjänsten. Budgivningen gör att den som vill låna pengar av en lånegivare kan få det till en låg ränta om flera lånegivare är intresserad av att låna ut pengar till en lånetagare.

Besök Loanland.se

Kommentarer

Kommentarerna är stängda