Privatlån – Jämför räntor

Privatlån bildEtt privatlån innebär att man får låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet. Man skriver en återbetalningstid på 2-15 år, i vissa fall kan bankerna sträcka sig till att man få låna upp till 20 år. Återbetalningstiden kan du själv analysera med hjälp av att skriva in hur mycket du vill låna, samt på hur många år du vill teckna lånet på (analysprogrammet brukar finnas på respektive banksida som du ska ansöka hos).
För att få ett privatlån måste du ha en fast månadsinkomst samt vara 18 år eller äldre. Du kan ansöka om ditt privatlån via telefon eller direkt via Internet. Blir du accepterad och få ditt lån så kommer pengarna att vara på ditt konto inom några arbetsdagar. Du kan jämföra privatlån hos respektive bank under och kolla vilken bank som ger dig bäst villkor och ränta på dem pengarna som du ska låna.

Jämför räntorna för Privatlån

Folkia – Låna mellan 1000 – 25 000 kronor (mikrolån och folklån).

Freedom Finance – Privatlån. Privatlån från 4,45%.

ICA Banken – Privatlån. Lån från 6,49%.

Ikanobanken – Lån från 6,90%, sätts individuellt.

SveaDirekt – Lån utan säkerhet – Lån från 18,95%

Lendo – Privatlån från 5,89%

Pluslån – Ränta från 22,5%

Information om privatlån

Att ansöka om ett privatlån via en bank på Internet kan vara dyrare än att gå till din vanliga bank och prata med dem. Kanske har du redan pratat med din bank som nekade ditt lån, och nu vill du prova om det går att låna pengar via Internet istället? Men om du nekas av din vanliga bank bör du tänka över om du verkligen behöver privatlånet. Banken som du först ansökte till om ett få låna pengar nekade dig troligtvis för att dem trodde att du inte kunde betala tillbaka dem pengarna som du skulle ha lånat av dem. Men för att jämföra olika banken som erbjuder privatpersoner ett privatlån så har vi listat alla dem främsta bankerna ovanför. Ett banklån kan vara svårt att få för vissa, och enklare för andra.