Låna pengar med betalningsanmärkning

September 6, 2008 Av  

Vill du ansöka om ett lån hos en bank som tillåter att deras kunder har betalningsanmärkningar på sig? Idag finns det flera olika kreditinstitut (låneföretag) på Internet som erbjuder dig att låna pengar trotts att du har en betalningsanmärkning på dig. En betalningsanmärkning kan man få enkelt, det räcker att man glömt att betala en liten räkning på några kronor så kan man få en betalningsanmärkning på sig.
Får man en betalningsanmärkning, hur liten och obetydlig den kan tyckas vara och trots att skulden sedan länge är betald, förstörs din kreditvärdighet i 3 år. Och många banker kommer att neka din ansökan om lån, då du har en betalningsanmärkning på dig.


Lån med betalningsanmärkning

Ansök om lån med din betalningsanmärkning hos flera olika banker för att sedan se om du blir beviljad. En del kreditinstitut (låneföretag) har som grundkrav att du inte har några betalningsanmärkningar på dig men i vissa fall kan dem göra undantag. Dem analyserar och ge dig som har en eller flera betalningsanmärkningar råd för att kunna lösa din låne situation. Dem bankerna som du ansöker om ett lån fast att du har anmärkningar på dig, analyserar hur mycket inkomst du har, dem kollar även hur mycket du har i värde som ekonomiska tillgångar. Banken som kommer att acceptera din anökan om lån kommer kanske ta en säkerhet som din bostad eller bil för det lånet du vill ta.

Kommentarer

2 Responses to “Låna pengar med betalningsanmärkning”

  1. elvedina sipka on November 1st, 2008 2:59 pm

    kanja låna pengar hoss er omjag har betalningsanmänkringar jag vill bätala mina skolder tack nikan svara på min e post

  2. admin on November 3rd, 2008 4:31 am

    Hej!

    Det går inte att låna pengar av oss, du får gå till http://www.pengarbanken.se/lana-pengar/ för att finna och ansöka om ett lån.